Kara lahana haşlama tarifini okuduktan sonra hemen denemek istedim. Özellikle kış aylarında besin açısından zengin bir sebze olduğu için diyetime eklemek cazip geldi. Yazıda belirtilen püre noktalara dikkat ettim ve taze kara lahana seçmeye özen gösterdim. Haşlama süresine dikkat ederek lahanaların yumuşak ama diri kalmasını sağladım. Son olarak, üzerinde zeytinyağı ve limon suyu ile servis ettim. Gerçekten lezzetli oldu! Yalnızca haşlamakla kalmayıp alternatif pişirme yöntemlerini de denemeyi düşünmektedim. Başka bir kaynaktan buharda pişirme olayını da merak ediyorum. Bu tarif sayesinde sağlıklı bir sebze tüketmenin en pratik yolunu bulduğumu düşünüyorum. Siz de mutlaka denemelisiniz!
Kara lahana haşlama tarifini okuduktan sonra hemen denemek istedim. Özellikle kış aylarında besin açısından zengin bir sebze olduğu için diyetime eklemek cazip geldi. Yazıda belirtilen püre noktalara dikkat ettim ve taze kara lahana seçmeye özen gösterdim. Haşlama süresine dikkat ederek lahanaların yumuşak ama diri kalmasını sağladım. Son olarak, üzerinde zeytinyağı ve limon suyu ile servis ettim. Gerçekten lezzetli oldu! Yalnızca haşlamakla kalmayıp alternatif pişirme yöntemlerini de denemeyi düşünmektedim. Başka bir kaynaktan buharda pişirme olayını da merak ediyorum. Bu tarif sayesinde sağlıklı bir sebze tüketmenin en pratik yolunu bulduğumu düşünüyorum. Siz de mutlaka denemelisiniz!
Cevap yaz