Etli kemik haşlama yapmaya karar verdim ama hangi etin daha iyi olacağı konusunda kararsız kaldım. Sığır mı yoksa kuzu mu alsam? Ayrıca, sebze olarak sadece havuç ve kereviz mi eklemeliyim, yoksa başka neler ekleyebilirim? Tuz ve karabiberi ne zaman eklemek daha uygun olur? Servis ederken yanına limon ve maydanoz kesin koymalıyım, ama ekmek olmadan olmaz mı? Bu tarifin en lezzetli hali için başka önerileriniz var mı?
Etli kemik haşlama yapmaya karar verdim ama hangi etin daha iyi olacağı konusunda kararsız kaldım. Sığır mı yoksa kuzu mu alsam? Ayrıca, sebze olarak sadece havuç ve kereviz mi eklemeliyim, yoksa başka neler ekleyebilirim? Tuz ve karabiberi ne zaman eklemek daha uygun olur? Servis ederken yanına limon ve maydanoz kesin koymalıyım, ama ekmek olmadan olmaz mı? Bu tarifin en lezzetli hali için başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz