Brokoli ve karnabaharı haşlamak için öncelikle sebzeleri nasıl hazırladığınızı merak ediyorum. Yıkama ve ayırma işlemlerini dikkatlice yapmak önemli mi? Ayrıca, haşlama sırasında sebzelerin yumuşak ama diri kalması gerektiği belirtilmiş, bunu nasıl kontrol ediyorsunuz? Tuz eklemek isteğe bağlı denilmiş, siz genelde ekliyor musunuz? Son olarak, haşlanmış sebzeleri soslarla tatlandırma fikri çok hoş görünüyor; sizin favori sosunuz hangisi?
Brokoli ve karnabaharı haşlamak için öncelikle sebzeleri nasıl hazırladığınızı merak ediyorum. Yıkama ve ayırma işlemlerini dikkatlice yapmak önemli mi? Ayrıca, haşlama sırasında sebzelerin yumuşak ama diri kalması gerektiği belirtilmiş, bunu nasıl kontrol ediyorsunuz? Tuz eklemek isteğe bağlı denilmiş, siz genelde ekliyor musunuz? Son olarak, haşlanmış sebzeleri soslarla tatlandırma fikri çok hoş görünüyor; sizin favori sosunuz hangisi?
Cevap yaz