Buğdayın düdüklüde haşlama süresi ile ilgili deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Düdüklü tencerede buğdayın haşlanması gerçekten de pratik bir yöntem. Ben de bu yöntemi kullanarak, zamanın ne kadar kısıldığını gözlemledim. Özellikle ön hazırlık aşamasında buğdayı 2-4 saat suda bekletmenin, pişirme süresini ciddi şekilde azaltması önemli bir ayrıntı. Belirttiğiniz süreler de oldukça bilgilendirici; ben de genellikle işlenmemiş buğday için 15-20 dakika yeterli oluyor. Ancak, düdüklü tencerenin basıncının etkisini hissettiğimde, bu sürelerin değişebileceğini düşünmekteyim. Farklı denemelerimde, tam buğdayı 20-25 dakika pişirmemin lezzet açısından daha iyi sonuç verdiğini gözlemledim. Son olarak, buğdayın dinlendirilmesi ile lezzetinin arttığını paylaşmanız çok doğru; bunu sık sık yapıyorum ve sonuçları gerçekten tatmin edici oluyor. Diğer yöntemleri de denerken, hangi sürelerin en uygun olduğunu görmek için notlar almayı unutmayacağım. Teşekkürler!
Buğdayın düdüklüde haşlama süresi ile ilgili deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Düdüklü tencerede buğdayın haşlanması gerçekten de pratik bir yöntem. Ben de bu yöntemi kullanarak, zamanın ne kadar kısıldığını gözlemledim. Özellikle ön hazırlık aşamasında buğdayı 2-4 saat suda bekletmenin, pişirme süresini ciddi şekilde azaltması önemli bir ayrıntı. Belirttiğiniz süreler de oldukça bilgilendirici; ben de genellikle işlenmemiş buğday için 15-20 dakika yeterli oluyor. Ancak, düdüklü tencerenin basıncının etkisini hissettiğimde, bu sürelerin değişebileceğini düşünmekteyim. Farklı denemelerimde, tam buğdayı 20-25 dakika pişirmemin lezzet açısından daha iyi sonuç verdiğini gözlemledim. Son olarak, buğdayın dinlendirilmesi ile lezzetinin arttığını paylaşmanız çok doğru; bunu sık sık yapıyorum ve sonuçları gerçekten tatmin edici oluyor. Diğer yöntemleri de denerken, hangi sürelerin en uygun olduğunu görmek için notlar almayı unutmayacağım. Teşekkürler!
Cevap yaz